Torsbybo i höstens "Hela Sverige bakar"

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Jessica Amneteg.
Foto: TV4
Jessica Amneteg, 40, från Torsby medverkar i den nya säsongen av "Hela Sverige bakar" som drar igång i TV4 den 25 september.

Hon beskrivs som "en färgstark 1950-talsfantast som älskar bakning och jakt."

Johan Östling och Tina Nordström leder programmet som i höst går in på sin åttonde säsong.

"Det är ett riktigt vasst gäng som möts i den nya säsongen. Tävlingsinstinkten visade sig redan från start och Johan och jag var mest som störningsmoment i tältet. I år utsätter vi dessutom hemmabagarna för flera oväntade överraskningar och twister som ställer till det. Vi hade också en hel del väderdramatik med vindar som förflyttade skåp och värme som påverkade bakningen", säger Tina Nordström i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.