Programmet till Värmlandsmontern släppt

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Nu är programmet till Värmlandsmontern under Bokmässan i Göteborg släppt.
Foto: Linn MalmŽn, Linn Malmén
Författaren Anna-Karin Palm är första gäst upp på scenen i Värmlandsmontern när Bokmässan i Göteborg startar torsdagen den 26 september.

Hennes nyligen utkomna biografi över Selma Lagerlöf har rosats av recensenterna. Sedan tidigare är det känt att också Lars Lerin, som i höst debuterar som barnboksförfattare, kommer till Värmlandsmontern. Hans gästspel äger rum klockan 9.30 på lördagen.

Bland övriga gäster finns Värmlands museums chef Åsa Hallén som på fredagen ska berätta om arbetet med länsmuseets nya bibliotek. Marit Kapla, Göran Samuelsson, Bo Landin, Stefan Holm och Lars Andersson finns bland gästerna på lördagen och på söndagen ska författaren Ingrid Carlberg berätta om sin kommande bok om Alfred Nobel. Bland söndagens gäster finns också Bengt Berg.

Årets Värmlandsförfattare tillkännages på torsdagen. Hela programmet finns på Region Värmlands hemsida.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.