• idag
  24 jan
  -1°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  25 jan
  -3°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  26 jan
  -6°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

17-åring misshandlad vid busstationen

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En 17-årig man larmade polisen vid 15-tiden på onsdagen och berättade att han misshandlats av en annan man vid busstationen i Karlstad.

17-åringen klagade över smärta i huvud, mage och skrev och upptäckte även att han saknade sin plånbok efter misshandeln. Polisen kom till platsen och kunde med hjälp av 17-åringens vittnesuppgifter påträffa gärningsmannen inne i Karlstads centrum. Denne hade då den stulna plånboken på sig.

Gärningsmannen greps och misstänks nu för misshandel och stöld.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.