Barnsligt agerande av OR

Insändare
PUBLICERAD:
Kommunalrådet Jens Fischer (OR).
Foto: Daniel Olausson
Ska det vara okej att säga precis vad som helst om andra helt utan annat filter än vad som är lagligt?

Den före detta högt uppsatta polisen och kommunalrådet i Hagfors Jens Fischer tycker att det är helt i sin ordning att vräka ut hat och förakt mot andra människor på sociala medier "så länge som man håller sig inom lagens råmärke".

Man kan alltså kalla en människa för "clown" och "hycklare" för det är ju lagligt, man kan uttrycka djupt kränkande kommentarer om lämplighet och intelligens hos en människa som inte tycker eller tänker lika som någon annan. Är detta verkligen ok? Det tycker INTE jag.

Jag vill att polisen och våra politiker ska försvara demokratin, jag vill ha ett kommunalråd som ställer sig över detta, jag undrar hur många inom OR som faktiskt ställer upp på detta?

Jag skulle vilja ge Jens och OR ett förslag, bete er som vuxna människor som tar ansvar för oss som bor i kommunen, möt andra politiker och övriga människor med respekt och värdighet! Sluta med att blåsa upp missnöjet i sociala medier! Jag är en sosse som trodde på att ni var partipolitiskt obundna, men ni verkar uppenbarligen ha tagit ställning MOT S och dessutom sågar ni kommunens enda riksdagsman. Hur bidrar detta till kommunens bästa?

Besviken kommuninvånare

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.