Flera bilar i olycka i korsning

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Det inträffade en trafikolycka i korsningen Dalavägen/Uddeholmsvägen i Hagfors på måndagsförmiddagen.

Enligt SOS Alarm satt en person kvar i en av bilarna efter olyckan – dock utan att vara fastklämd.

– Vi har haft kontakt med ambulansen som meddelar att det inte handlar om några allvarliga skador. Ingen av de inblandade ska ha behövt följa med för vård, säger Christina Hallin, presstalesperson hos polisens region Bergslagen.

Omständigheter kring olyckan är okända.

– Patrullen är inte på plats än. Så vi får se vad det är som hänt och om någon blir misstänkt för något.

Olyckan inträffade vid 10.30-tiden på måndagen.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.