Taylor Swift - Med rungande hitkänsla

Skivor
PUBLICERAD:
Taylor Swift.
Foto: Matt Sayles
"En grym mix av neonfärger och kvardröjande countrysvärta. "Lover" är ett statement från en cool typ med inflytande, något som många kvinnor och män vill och behöver höra."

Så coolt att Taylor Swift efter att ha förlorat en rättstvist om mastertejper reagerar med att hon ska spela in sina första sex album på nytt. Allt hon gjort från att vara ett sextonårigt underbarn i countryfåran till när hon i nästa fas blommade ut som fullfjädrad popstjärna.

Det är tydligt att Swift inte tar någon skit (längre) och hon balanserar långfingret med ett rungande hitkänsligt stuns. En grym mix av neonfärger och kvardröjande countrysvärta. "Lover" är ett statement från en cool typ med inflytande, något som många kvinnor och män vill och behöver höra. ”I’m so sick of running as fast as I can. Wondering if I’d get there quicker if I was a man”.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.