Finalister i Torsbys gjort skillnad-pris

Nyheter
PUBLICERAD:
I Torsby vill man uppmärksamma personer som på något sätt har gjort en skillnad, och nu har tre finalister i just en sådan tävling utsetts.

Utmärkelsen delas ut under Syssleträffen den 2 november och från och med idag går det att rösta på finalisterna.

Efter en nomineringsprocess har SO-läraren Inge Olsson, medarbetarna på eldhärjade Ransbysågen och Tina Bengtsson, grundare av facebookgruppen Julhjälpen i Torsby, utsetts.

Omröstningen pågår mellan den 28 augusti-13 oktober och Har gjort skillnad-priset är framtaget i samarbete mellan Torsby kommun, Tuab, iTorsby och företagarnätverket i norra Klarälvdalen i syfte att hylla det goda och det viktiga i att göra just skillnad.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.