• idag
  24 jan
  -1°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  25 jan
  -3°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  26 jan
  -6°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Man gripen för misshandel

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En man i 50-årsåldern blev på tisdagskvällen misstänkt för misshandel av en några år äldre kvinna.

Det var strax före 18.30 som polisen fick larm om kvinnan misshandlats av mannen i Deje. Kvinnan ska dock inte ha behövt uppsöka sjukvård efter misshandeln, Mannen greps och togs med till polishuset för förhör.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.