Sovande kvinna körde av vägen och ner i dike

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
En trafikolycka inträffade vid lunchtid på onsdagen strax innan korsningen mellan väg 62 och väg 246 nära Uddeholm i Hagfors kommun.

Dessbättre handlade det om en relativt lindrig olycka. Föraren – en kvinna i 60-årsåldern – ska efter avåkningen på egen hand och till synes oskadd ha kunnat ta sig ur bilen som hamnat i ett vattenfyllt dike.

Kvinnan ska ha somnat vid ratten och kört över vägen och ner i diket.

Hon rapporteras för vårdslöshet i trafik, och grov olovlig körning, då hon saknade körkort.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.