Populärt äta kött från Värmland

Nyheter
PUBLICERAD:
Värmländsk ko, om värmlänningen själv får välja.
Foto: Helena Melin
Vi äter mindre kött. Men i takt med att Reko-ringar poppar upp som svampar ur marken och att konsumenten blir mer och mer medveten, ökar intresset för närproducerat kött.
– Det går väldigt bra för värmländskt kött, säger Patrik Olsson, ordförande för LRF Värmland.

Fortsätt att läsa…

Detta är en låst artikel. Logga in eller bli prenumerant för att fortsätta läsa.

Läs plus i 90 dagar för endast 90 kr! Därefter ordinarie pris 99 kr/månad.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration snabbt och enkelt online.

Du får:
Tillgång till alla artiklar på vf.se
Erbjudanden och tävlingar
Tillgång till plusmaterial
på 14 lokala nyhetssajter

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.