Boris René gör comeback på fotbollsplanen

Fotboll
PUBLICERAD:
Boris René, eller Boris Lumbana som han egentligen heter, återvänder till fotbollen. Arkivbild.
Foto: Pontus Lundahl/TT
För några år sedan valde Boris Lumbana att lägga fotbollsskorna på hyllan för att satsa på en karriär inom musiken under namnet Boris René. Nu väljer Melodifestivalstjärnan att återvända till fotbollsplanen, skriver Nerikes Allehanda.

Lumbana, som tidigare spelat i Örebro och Degerfors gör nu comeback i Gais, vilket sajten Fotbolldirekt var först med att rapportera om.

– Jag hade inga planer med fotbollen och har hållit på med musiken. Men jag har alltid älskat fotbollen och när den här chansen dök upp så kände jag att det skulle vara kul att vara med och fajtas på fotbollsplanen igen, säger han till NA.

Lumbanas kontrakt gäller säsongen ut. Första matchen blir på bortaplan mot Dalkurd den 18 augusti.

Boris Lumbana medverkade i Melodifestivalen 2016 och 2017 och tog sig till final båda gångerna.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.