Plånbok stals hemma hos äldre par

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Polisen rapporterar om ett åldringsbrott i Kristinehamn vid 13-tiden på fredagen.

Två män och en kvinna ska enligt anmälan ha gått in till ett äldre par vid Annelund i Bäckhammar och stulit en plånbok ur bostaden.

Enligt polisen låg det äldre paret och vilade när det plötsligt stod en kvinna klädd i lång svart klänning i bostaden. Hon var i sällskap med två män klädda i vit skjorta och kvinnan bad om ett glas vatten - något hon också fick innan de lämnade bostaden i en BMW av större modell.

När trion lämnat upptäckte paret att en plånbok hade stulits.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.