Bryr sig Lidén (MP) om allemansrätten?

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Peter Bäcker
Angående debattartikel signerad Per-Inge Lidén (MP) i VF 30 juli.

Läser ett svulstigt debattinlägg av Miljöpartiets kommunalråd Per-Inge Lidén i Karlstad i VF den 30 juli. Han kommer fram till att samhället blir rikare om Sverige har bra skolundervisning. Wow, vilken upptäckt! Gäller detta även alla friskolor som går i konkurs och tar med sig skattemiljoner i vinster till sina giriga ägare? Eller vad beror det på att Lidén inte nämner detta ständigt växande problem med vinster i välfärden? Men framförallt, varför skriver Lidén inte en enda mening om partiets förakt mot allemansrätten och Karlstadsbornas rätt att få behålla fritt tillträde till det natursköna Skutberget?

Förmodligen tycker det gröna kommunalrådet att samhället blir rikare med mumintroll några månader varje sommar. Sanningen är tyvärr att nästan alla blir fattigare, i både själ och hjärta!

Trött på karriärpolitiker

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.