Unga brädas av kommunen

Insändare
PUBLICERAD:
Var ska alla skejtare i Hagfors ta vägen?
Foto: Heiko, Junge
Angående nedläggningen av skateparken i Hagfors.

Låt dem få ha sin anläggning på Älvstrandens område. Hjälp dem att renovera upp det som behövs göras. Tar ni bort denna anläggning kommer det att bli som för ett par år sedan då hade vi skejtande ungdomar som hoppade upp och ner i trappor, trottoarer och på gatorna runt om i Hagfors. Då var det ett jävla väsen på folk.

Men vad tror ni det blir nu?

Hagfors är en kommun som ska jobba framåt och inte bakåt. Fattar inte vad vi fått för styre i denna kommun... läser varje vecka om besvikna Hagforsbor som känner att kommunen inte håller vad den lovat.

Emma

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.