• torsdag
  1 okt
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  2 okt
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  3 okt
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

VF Motor: Make F1 great again?

Motorsport
PUBLICERAD:
Inte många kan vara besvikna på den spänning och action de tre senaste F1-loppen har bjudit på – ändå kan mycket i sporten komma att förändras till 2021. Det tar Jan "Flash" Nilsson emot med öppna armar.

Vi diskuterar de föreslagna förändringarna, framtiden, inklusive årets silly season, och dissekerar de senaste racen i veckans avsnitt.En stor del ägnas också åt Indycar och svenskarna Felix Rosenqvist samt Marcus Ericssons framfart där.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.