Träd över hus och väg nära Värmskog

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Räddningstjänsten fick under söndagskvällen rycka ut till trakerna runt Värmskog med anledning av två larm.

– Det ena gällde ett träd som hade fallit över vägen mellan Värmskog och Grums nära Värmskog och det andra ett träd som fallit över ett hus i samma område, berättar Magnus Lundqvist, räddningschef i beredskap i Karlstadsregionen.

Ingen person ska ha kommit till skada i samband med händelserna.

– Det har väl kommit en ganska stark vind i området och orsakat det här men det är ingen akut fara någonstans, säger Lundqvist.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.