Janne Andersson besöker Karlstad

Fotboll
PUBLICERAD:
Förbundskaptenen Janne Andersson kommer till Karlstad.
Foto: Janerik Henriksson/TT
Värmland får finbesök. Den 11 augusti gästas Karlstad BK av förbundskaptenen Janne Andersson som kommer att föreläsa i samband med division 1-matchen mot Team TG.

Karlstad BK kämpar just nu om en av platserna till superettan kommande år. I samma veva som värmlänningarna i allra högsta grad är med i toppstriden så kommer det även ske intressanta saker utanför fotbollsplanen.

I samband med söndagsmatchen mot Team TG den 11 augusti så kommer den svenska förbundskaptenen Janne Andersson att gästa Karlstad för att hålla ett föredrag mellan 12.00 och 13.00 som är öppen för allmänheten.

VM förra året

Andersson tog över det svenska landslaget efter Europamästerskapet i Frankrike 2016 där Sverige åkte ut redan i gruppspelet med Erik Hamrén vid rodret. Efter det tog den 56-åringen hallänningen blågult till VM i Ryssland förra sommaren där Sverige imponerade stort men fick se sig besegrade av England i kvartsfinalen med 2–0.

Just nu pågår EM-kvalet där Sverige för närvarande är på en andraplats bakom Spanien. I den svenska truppen finns sedan tidigare Värmlandsbördige Marcus Berg som varit gjuten i det svenska landslaget under flera års tid.

Men nu kommer alltså Janne Andersson till Karlstad och Tingvalla IP när KBK tar emot Umeålaget Team TG med matchstart 14.00.

Förbundskaptenen Janne Andersson.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.