Krockade i korsning: “Jag är full”

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Två bilister krockade med varandra i en korsning i centrala Grums på onsdagsmorgonen.

Olyckan inträffade vid 08.30 och det var en av de inblandade förarna som anmälde händelsen till polisen. Ingen person skadades enligt uppgifter från polisen fysiskt i kollisionen, men den andre föraren medtogs av polisen för provtagning.

– Han som anmälaren har krockat med säger att han är full, säger Stefan Dangardt, presskommunikatör vid polisen i Bergslagen.

Den berusade föraren, en man född 1961, är nu misstänkt för rattfylleri.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.