Tillbaka från semestern

Krönikor
PUBLICERAD:
När ni läser den här krönika har jag precis kommit tillbaka från fyra förhoppningsvis härliga semesterveckor. När jag skrev det gjorde jag sista dagarna och våndades över vad jag skulle skriva om. Då hade jag ingen aaaaning om hur sommaren blev.

Då är det svårt att veta vad jag gjorde i verkligheten. Det enda jag med bestämdhet vet är att vi fick väder, ledigt och säkert väldigt kul. Jag vet också att det började med ett midsommarfirande. Det brukar bli oförglömligt.

Min fru kan bara välja mellan tidig eller sen semester och jag anpassar min efter det. I år blev den tidig. Vi föredrar att ta den sent. Då är det varmare i vattnet. Bär- och svampsäsongen är också igång. I år fick vi fokusera på andra nöjen. Jag hoppas jag hann göra så lite som möjligt.

När man i skrivande stund inte visste vad man gjorde, fick man gissa och spekulera. Ungefär som med valresultat och bokslutens besparingar.

Vi har säkert tillbringat mesta tiden av ledigheten vid husvagnen och campingen. När vi väl har landat mentalt, och vädret inte var för bra, har vi säker gjort en rad dagsutflykter.

Ifjol cyklade vi för första gången längs Göta kanal. Det gör jag väldigt gärna igen. Vi har även hittat ett motionsspår i närheten av campingen. Det vill och behöver jag verkligen utnyttja igen.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.