Försvunnen man återfunnen

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Mannen som bor på ett gruppboende i Storfors var försvunnen i flera timmar innan han återfanns med hjälp av en privatperson, enligt polisen. Arkivbild.
Foto: Linn Malmen
Den man i 70-årsåldern som var försvunnen i Storfors har nu hittats, efter att ha varit saknad i flera timmar.
Enligt polisen är han tillbaka på sitt gruppboende.

Mannen försvann från sitt hem på ett gruppboende vid 16-tiden på eftermiddagen och polisen larmades. Enligt polisen är mannen dement och förvirrad och de bedömde att han inte skulle kunna hitta tillbaka hem till Sjögläntans gruppboende själv. Därför gjordes en sökinsats med bland annat hundpatrull.

Senare på kvällen återfanns han med hjälp av en eller flera privatpersoner, enligt polisen.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.