28-åring anmäler: rånades efter hotellkväll

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En 28-årig Hagforsbo hade tillbringat eftermiddagen och kvällen på Hotell Monica på orten – men när han gick hem fick dagen ett tråkigt slut.

– Utanför hotellet kommer fem okända gärningspersoner fram till honom och tvingar till sig de pengar han har i fickan, säger Ronny Brattström vid polisen i Karlstad.

Männen ska ha hotat att döda mannen och han fann det för gott att lämna över den femhundralapp han hade i fickan, uppger han i polisanmälan. Ärendet är rubricerat som rån och brottet ska ha inträffat någon gång mellan 16 och 23 på tisdagen.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.