Varning för tjuven!

Insändare
PUBLICERAD:
Glöm inte att låsa dörren, uppmanar insändarskribenten.
Foto: Anders Wiklund/TT
Blev bestulen på guldsmycken.

Tjuven i Grums, hen kan alla koderna till ingångsdörrarna. Hen smyger runt på dagarna, speciellt där äldre bor.

En eftermiddag i slutet av maj hade hen väldig tur på Sveaplan i Grums, där hen hade varit tidigare. Ett äldre par hade glömt att regla ytterdörren och hen hörde att tv:n stod på. Hen gick in i sovrummet och tog med sig två smyckeskrin och glädjer sig nu över sitt stora kap då skrinen innehöll guldsmycken av stort värde. Hen är en person utan samvete och skam och struntar i om hen gjort en gammal tant oerhört ledsen och rädd.

Glöm ej låsa – även när ni är hemma!

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.