Femtett ställer ut i Segerfors kvarn

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Keramik av Anna Fjaestad.
Foto: Tomas Södergren
På lördag inleds en utställning i Segerfors kvarn i Rackstad. De fem utställarna är fotografen Tomas Södergren, keramikern Anna Fjaestad, målarna Monica Bergman och Marie Levin samt träskulptören Marita Olsson.

"Den traditionella sommarutställningen i Segerfors kvarn fyller i år alla tre våningsplanen med råge. Fotografi, målningar och keramik samsas med kvarnar, rensmaskiner och plansikten", skriver Rackstad kvarnförening i ett pressmeddelande.

Utställningen pågår till och med den 21 juli och öppettiderna är 14 till 18.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.