Syskonduo från Japan till Färjestad BK

Sport
PUBLICERAD:
Nachi Fujimoto återvänder den här säsongen till damernas Färjestad BK - tillsammans med sin syster Nana.

– En väldigt bra målvakt, säger damansvarige Bo "Kulon" Lennartsson om Nana Fujimoto, i ett pressmeddelande.

Systern Nana Fujimoto har bland annat sex VM-turneringar bakom sig och har spelat två OS turneringar år 2014 och 2018.

– Att vi ror den här värvningen i hamn kan i mångt och mycket tillskrivas Nachi som berättat för sin syster hur hon upplevde sitt år här med oss. Att de nu båda kommer och spelar för oss visar att vi är på rätt väg och att vi gör bra saker. Rent spelmässigt kommer båda att vara viktiga i vår strävan efter avancemang till högsta serien. Laget ser helt klart intressant ut, menar Lennartsson, i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.