Stark ekonomisk säsong för Färjestad

Ishockey
PUBLICERAD:
Färjestad BK redovisar ett starkt ekonomisk resultat för verksamhetsåret 2018/19.
Klubben omsatte 197 miljoner kronor och gjorde en vinst på 10,2 miljoner kronor. Det egna kapitalet uppgår till drygt 116 miljoner kronor.

– Ett väldigt glädjande resultat som ger oss möjlighet att satsa vidare mot de sportsliga mål och visioner föreningen satt upp, säger Färjestad BK:s vd Stefan Larsson, på klubbens hemsida.

Och fortsätter:

– Investeringarna i vår kärnverksamhet fortsätter och har varit väldigt uppskattade av vår värmländska publik. Närmast på agendan står att bygga ett nytt gym till junior och ungdomsverksamheten. Det tillsammans med fortsatta investeringar i lagbyggen, organisation och i arenan är det vi fokuserar på nu.

Klubben har under de senaste dagarna lagt de sista pusselbitarna i lagbygget med spelarna Jonathon Blum och Vojtech Mosik.

– Intresset för Färjestad BK och efterfrågan ser fortsatt väldigt stark ut. Under vår stående devis ”framåt och uppåt” ser vi fram emot en ny säsong, avslutar Stefan Larsson.

Den 2 september håller Färjestad BK årsmöte. Där presenteras hela bokslutet för medlemmarna.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.