• idag
  24 jan
  -0°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  25 jan
  -3°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  26 jan
  -6°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Mozík kommer till Färjestad

Ishockey
PUBLICERAD:
Under tisdagen blev det klart - Vojtěch Mozík kommer till Färjestad.

– Jag är väldigt taggad över att få komma till Karlstad och Färjestad efter mina år i Ryssland. Jag har pratat mycket med Martin Sevc och Milan Gulas om Färjestad och de har bara sagt bra saker. Milan Gulas berättade att Färjestad har de bästa fansen i Sverige och Färjestad är en toppklubb så det ska bli jättekul att få komma dit och hjälpa laget till framgång, säger han, på Färjestads hemsida.

Kontraktet med Vojtěch är skrivet på två år.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.