Isle of you - Debut med festivalkänsla

Skivor
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Isle of you.
Foto: Pressbild
“Ge Isle of you något år till och ytterligare några singlar i klass med "Bodyguard" och "Change of heart" så kan album nummer två bli riktigt, riktigt bra.

Pop

Isle of you

Party Until We’re in Love
(RamPac Recordings)

En albumdebut som ger mersmak är bästa sättet att beskriva "Party Until We’re In Love". Öländska Isle of You har hämtat influenser från såväl Icona Pop som Madonna och den starkaste känslan som möter lyssnaren och sedan hänger kvar genom hela skivan är att detta är riktigt skön festivalmusik.

Flera spår, som "Now that you’ve seen my love" och "Skintight", sätter sig omgående medan andra väger lättare och passerar mer tyst förbi. Men ge Isle of you något år till och ytterligare några singlar i klass med "Bodyguard" och "Change of heart" så kan album nummer två bli riktigt, riktigt bra.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.