• idag
  24 jan
  -1°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  25 jan
  -3°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  26 jan
  -6°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Forshagabo vann en miljon kronor på Triss

Trav/spel
PUBLICERAD:
Det var med stor förvåning som Robin Larsson och hans kollega på Coop Skived i veckan tog emot beskedet från en av deras stamkunder att de sålt en Triss till honom som gjorde honom till miljonär.

– Det var kollegan som satt i kassan när han kom in och sa "jag älskar dig!". Vi reagerade och undrade om han skämtade, men han sa "du har gett mig en miljon" och då skämtade vi tillbaka och sa att vi hade två miljoner i kassan och att han kunde få en av dem kontant. Man tror ju inte att det händer. Vinnaren var sammanbiten och glad, var nog lite i chock verkade det som och det var ju vi också, berättar Robin Larsson för Svenska spel.

Han säger att vinsten betyder mycket för butiken.

– Det känns jättebra! Man skämtar ju om att "plötsligt händer det" och jag har märkt att säljer jag en Triss till en kund så köper nästa kund också, för det kan ju hända vem och när som helst.

Vinsten är den fjärde miljonvinsten till Värmland den senaste månaden.

– Det har verkligen varit ett högtryck av miljonvinster till Värmländska spelare de senaste veckorna. Det började med den stora Kenovinsten på tio miljoner kronor till en man i Kristinehamn 30 maj. Den har sedan följts av drygt 1,8 miljoner kronor till en Lottospelande kvinna i Karlstad och en Trissmiljon till ett par i 40-årsåldern, också boende i Karlstad. Och nu alltså ytterligare en miljonvinst, det är riktigt roligt, säger Magnus Fridell, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.