Ekshäringar blev Årets företagare

Näringsliv
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Michael Engh och Cecilia Engh utsågs av Företagarna till Årets företagare i Hagfors kommun.
Foto: Privat
Företagarna har korat Årets företagare i Hagfors kommun. I år går utmärkelsen till Cecilia Engh och Michael Engh, som driver tryckeri, kroppsbehandlingar och sportbutik i Ekshärad.

Motiveringen lyder: “De bedriver framgångsrik verksamhet både inom sport, kläder, hälsa och tryck, både fysisk butik och e-handel. De är duktiga representanter för ett företagande med en aktiv marknadsföring, hög servicenivå och ett aktivt deltagande i samhället”.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.