John de Sohn till nattklubbskväll på Stora torget

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
John de Sohn under ett uppträdande på “Allsång på Skansen” 2014.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT
Lördagen den 13 juli blir det nattklubb under bar himmel på Stora torget i Karlstad.

Brasseriet på Kungsgatan har tidigare arrangerat nattklubb på sin uteservering och nu tar man alltså konceptet längre. Evenemanget startar klockan 18.00 då en blandning av "klassiker, schlager och hits" kommer strömma ur högtalarna, enligt ett pressmeddelande. Kvällen avslutas sedan med ett set av producenten och dj:n John de Sohn.

John de Sohn slog igenom med singeln "Long time" och bland hans övriga låtar finns "Dance Our Tears Away" och "Wild Roses".

Biljetter till evenemanget släpps nu på måndag.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.