Klart: Förre FBK-forwarden till Oskarshamn

Ishockey
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Alexander Reichenberg stannar i SHL.
Foto: Mikael Fritzon/TT
Alexander Reichenberg fick inget förnyat kontrakt i Färjestad.
Nu är han klar för SHL-konkurrenten Oskarshamn.

Alexander Reichenberg spelade till sig en förlängning av FBK-kontraktet efter att ha blivit inlånad från norska Lillehammer. 27-åringen kom i samband med juluppehållet där FBK hade skador och avstängning på forwardssidan och Fabian Zetterlund på JVM.

Morafödde Reichenberg noterades för sju (4+3) poäng på sina 27 matcher i Karlstadsklubben. Efter säsongen stod det klart att forwarden inte blir kvar i Färjestad.

Expressens Mr Madhawk avslöjade på söndagen att Reichenberg skulle gå till nykomlingen Oskarshamn och på måndagen blev allt officiellt. Norrmannen har skrivit på ett ettårskontrakt med klubben.

"Jag ser fram emot att få fortsätta i SHL och nu med Oskarshamn. Det är väl ingen som har stora förväntningar på oss utan vi blir en underdog som kan göra bra ifrån sig", säger Reichenberg i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.