Bullriga nätter vid torget

Trafik
PUBLICERAD:
Det blir bullriga nätter framöver när Kungsgatan och Tingvallagatan vid Stora torget i Karlstad ska asfalteras.
Foto: Jeanette Dahlström
Karlstads kommun varnar nu för att det kommer bli ganska bullriga nätter kring torget under midsommarveckan.

Anledningen är att det då ska läggas ny asfalt på de delar av Tingvallagatan och Kungsgatan där beläggningen nyligen frästs av. Eftersom framkomligheten för bilar och bussar inte kan störas för mycket så kommer asfalteringen ske sena kvällar och nätter, tisdag 18 juni och onsdag 19 juni.

Kommunen höjer dessutom ett varningens finger för att det finns viss risk för att asfalteringen inte hinner bli klar under dessa två arbetspass. Blir den inte det så fortsätter arbetena efter midsommar, måndag 24 och tisdag 25 juni. Även då kvälls- och nattetid.