Colombianska punkband till Arvika

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Abuso.
Foto: Pressbild
Konsertarrangören Klubb Motvals i Arvika får internationellt besök på onsdag.

Hardcorepunkarna Amenazas från Bogotá i Colombia har enligt ett pressmeddelande ett "smutsigt, rått och stenhårt" sound. Abuso, med medlemmar från Colombia och Mexiko, rör sig inom samma genre och beskriver sin musik som en protest mot olika typer av våld och trakasserier de upplever i hemländerna. De båda banden är ute på en gemensam Europaturné.

Amenazas.
Foto: Pressbild

Samma kväll gör det lokala kängpunkbandet Syrgas sitt premiärgig. Evenemanget startar klockan 19 på Wilmas.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.