Tage Erlander firas med journalistbesök

Nyheter
PUBLICERAD:
På söndag högtidlighålls Tage Erlanders födelsedag på Erlandergården.
I år med ett besök av Mikael Holmström som är prisad säkerhetspolitisk reporter på Dagens Nyheter.

Enligt ett pressutskick från Erlandergården kommer Mikael Holmström berätta om Tage Erlanders hemliga sidor, som hans möten med norska exilkämpar, försvarshandlingar och hur den forna statsministern skapade och styrde en hemlig motståndsrörelse som skulle sättas igång vid händelse av en attack från dåvarande Sovjetunionen.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.