Jakob Hellman till kvarteret Almen

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Jakob Hellman 2010.
Foto: Annika af Klercker / SvD / TT
Artisten Jakob Hellman är klar för en akustisk spelning i kvarteret Almen i Karlstad den 11 juli.

“Lyckan är total”, skriver arrangören Visklubben Hallen på sin Facebooksida.

Jakob Hellmans hittills enda album “...och stora havet” släpptes 1989, skivan brukar ofta rankas som en av den svenska pophistoriens bästa och mest inflytelserika. På 1990-talet gjorde Kristinehamnsbandet Jumper en cover på hitlåten “Hon har ett sätt”.

En bit in på 2010-talet gjorde Hellman comeback, bland annat gjorde han en konsert på Putte i parken i Karlstad 2012. Förra sommaren gjorde han flera akustiska spelningar runtom i Sverige, upplägget för konserten i Karlstad är detsamma.

Biljetter släpps under torsdagen.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.