Vägar vid pråmkanalen stängs av

Trafik
PUBLICERAD:
En ny tågbro ska monteras över pråmkanalen i Karlstad. Ett antal vägar kommer i och med detta att stängas av.

Bromonteringen ska ske 13–17 juni. Under samma tid stängs tre vägar av för trafik. Vägarna är Östra Kanalgatan, Pråmvägen och Karlbergsgatan. Trafiken kommer att ledas om via Verkstadsgatan. Även båttrafiken i pråmkanalen är avlyst under denna tid.

På Verkstadsgatan är parkeringsplatserna avstängda under tiden då busstrafiken leds om. Hållplatserna påverkas så här enligt Karlstadsbuss: Linje 8 hållplats Hagatorget läge C och D stängs och resande hänvisas till hållplats Hagatorget läge A och B. Hållplats Nöjesfabriken flyttas till Verkstadsgatan.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.