Tråkigt "travertramp"

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Christine Olsson/TT
Kvällen på Färjestadstravet fick ett snöpligt slut

Såg fram emot en kul kväll på travet i samband med NWT-VF-dagen i måndags.

Allt började bra, novis som jag är fick jag hjälp av kompisen som förklarade hur man ska göra med mera. Vi gick tillsammans varje gång till kassan.

Nybörjarturen var med mig i flera löp. Gick och hämtade ut vinst och spelade ånyo på nästa löp. Inför näst sista loppet (som vi spelade) hann vi inte fram innan det startade. För få kassor öppna, tyvärr. Vi satsade då på nästa lopp istället. Min kompis först och jag en minut senare i samma kassa.

Döm nu om min förvåning när vi kommer för att hämta ut vinsten när vi återigen vunnit – nybörjarturen höll i sig – då får min kompis mer än dubbelt så mycket i vinst, trots att vi spelat exat lika. Personalen i kassan säger att jag spelat på det tidigare loppet som vi inte hann med! Min kompis som betalade en minut före spelade på det senare men inte jag. Jag hade spelat på det vi inte hann fram till. Kan någon vänligt förklara hur detta går ihop? Personalen i kassan kunde inte!

Personalen i kassan säger att de inget kan göra!

Visst hade de! Jag vann lika mycket som kompisen men fick mindre än hälften av vinsten – varför?

Tänk om det varit flera nollor efter vinsten? Hade de inget kunnat göra då heller? Det är något som inte stämmer.

Full av frustration går jag därifrån med en känsla av att ha blivit blåst rätt igenom.

Var det gratis och välkommen att spela på travet i kväll av någon speciell anledning? Var det för att ni tror att sådana som jag, helt novis när det gäller trav, ska komma och inte märka om det blir "fel"?

Vet i alla fall att jag ALDRIG kommer rekommendera eller spela på Färjestadtravet igen. Tråkigt att den trevliga kvällen fick sluta i moll.

En uppmaning till alla noviser som eventuellt spelar på travet: kolla så det inte blir "fel" som ingen kan förklara.

B-L-B

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.