Sven-Ingvars till “Allsång på Skansen”

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Sven-Ingvars.
Foto: Håkan Strandman
Sven-Ingvars möter allsångspubliken på Skansen i sommar. Det står klart efter att SVT avslöjat årets gäster i “Allsång på Skansen”.

Årets “Allsång på Skansen” har premiär den 25 juni då bland andra Carola och John Lundvik gästar Sollidenscenen på Skansen i Stockholm. Sven-Ingvars medverkar i programmet den 23 juli, tillsammans med Imenella och Åkervinda.

“Allsång på Skansen” sänds under åtta sommarveckor och Sanna Nielsen gör sitt fjärde år som programledare.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.