Karlstad Energi tillsätter ny renhållningschef

Nyheter
PUBLICERAD:
Lena Huldén
Foto: Karlstad Energi
Lena Huldén har utsetts till ny renhållningschef på Karlstad Energi.

Lena Huldén har arbetat i kommunen i 18 år i många olika roller, närmast som utvecklingsstrateg samt chef för ekonomi- och verksamhetsstyrning. Hon har även varit ansvarig för biogasprojektet samt arbetat med strategiska avfallsfrågor.

Hon efterträder Pär Larsson.

Samtidigt anställs David Bohn Stoltz anställs som affärsutvecklare.

David Bohn Stoltz
Foto: Karlstad Energi

Han kommer att ansvara för utveckling av bolagets produkter och tjänster.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.