Besök från Dalsland hos Mimmi Design

Konst
PUBLICERAD:
Simon Henriques Danielsson.
Foto: Privat
På lördag med start klockan 12.00 är det vernissage på Mimmi Design i Grums. Simon Henriques Danielsson och Marianne Johansson, bägge från Dalsland, ställer ut till och med den 24 augusti.

Simon Henriques Danielsson från Åmål gör collage på duk samt målningar och teckningar i torrpastell och blyerts. Utställningen heter "Rummet utanför" och är Simon Henriques Danielssons första i Värmland. Tidigare har han bland annat ställt ut i Åmåls konsthall och medverkat på Liljevalchs vårsalong.

Akrylkonstnären Marianne Johansson från Åsensbruk har ställt ut i Värmland vid ett flertal tillfällen tidigare.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.