Årlig militärövning på Torsby flygplats

Nyheter
PUBLICERAD:
I dagarna är det mer aktivitet än vanligt på flygplatsen i Torsby.
Skaraborgs flygfottilj, F7, är på plats för att genomföra ett flertal militära övningar.

Under måndag till torsdag den här veckan genomför Försvarsmakten sin årliga övning och man har bland annat med sig ett par Herculesplan, tungviktarna som väl i luften säkerligen lär märkas i dess omgivningar.

Man övar också med fallskärmar och nere på marken, och enligt Torsby kommuns hemsida påverkas inte linjetrafiken av försvarsövningen.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.