Dylan LeBlanc - Avslappnat och säkert

Skivor
PUBLICERAD:
“LeBlanc firar sin stundande trettioårsdag med att släppa ett av karriärens bästa album.”

Americana

Dylan LeBlanc

Renegade
(ATO/Border)

Dylan LeBlanc har aldrig skämts för att låta lillgammal. På den fina debutskivan var det svårt att tro att den vemodiga rösten med de allvarliga balladerna endast var tjugo år gammal. Nu nio år senare har han börjat växa ikapp sig själv.

Med hjälp av hippa Nashvilleproducenten Dave Cobb har LeBlanc skapat ett avslappnat och säkert verk. Den vanligtvis introverta artisten spelar plötsligt drömsk landsvägsrock, och på titelspåret påminner han nästan om Tom Petty. Allvaret är dock aldrig långt borta, som i suveräna midnattsballaden "Honor Among Thieves".

LeBlanc firar därmed sin stundande trettioårsdag med att släppa ett av karriärens bästa album.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.