Polisen grep misstänkt båttjuv

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Polisen kunde efter visst letande på torsdagsmorgonen gripa en misstänkt båttjuv.

Det var strax före klockan 08 som en båtägare i Haga såg hur en man stal hans båt och rodde iväg med den.

– Senare inkommer uppgifter om att en man med ett signalement som stämmer överens med den misstänkte tjuvens har setts springande mot Lillängshamnen, säger Tommy Lindh, presstalesperson för polisen i region Bergslagen.

Polisen skickade bland annat en hundpatrull till platsen, och senare på torsdagsmorgonen kunde man också gripa en man född -81 som misstänkt för stölden.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.