Ny styrelseordförande i Compare

Näringsliv
PUBLICERAD:
Compares styrelse efter årsstämman 3 juni. Fredrik Svensson, andra till höger på den bakre raden, är ny styrelseordförande efter Sofia Tönnberg.
Foto: Compare
Fredrik Svensson valdes som ny styrelseordförande till stiftelsen Compare i samband med årsstämman den 3 juni.

Sofia Tönnberg har tackat för sig på Stiftelsen Compare och flyttar till London för karriärsbyte till Sogeti. Som hennes efterträdare presenterades efter årsstämman Fredrik Svensson, Redpill Linpro, som alltså blir ny styrelseordförande. Han kommer även axla rollen som ordförande i styrgruppen för Digitalwell arena – en framtidssatsning inom digitala hälsotjänster.

– Compare är en mycket viktig organisation för att, både nationellt och internationellt, synliggöra möjligheterna i branschen i Värmland. Genom initiativ som DigitalWell Arena har Compare skapat en plattform för att lyfta den digitala kompetensen i regionen och ta fram helt nya produkter och lösningar, säger han i ett pressmeddelande.

Compare välkomnar även Märet Engström som ny adjungerad ledamot.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.