• idag
  7 aug
  18°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  8 aug
  26°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  9 aug
  26°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  10 aug
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  11 aug
  25°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Kapla och Hederos gör scenversion av "Osebol"

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Marit Kapla.
Foto: Jonas Ekströmer/TT
Marit Kaplas uppmärksammade författardebut "Osebol" blir scenföreställning. Martin Hederos har tonsatt texter ur boken och de båda värmlänningarna är nu bokade till festivalen Storsjöyran i Östersund den 3 augusti.

"Detta med att bli festivalartist såg jag inte komma. Men jag kunde inte önska mig bättre sällskap på scenen än min vän Martin. Det känns så bra att ge boken Osebol en annan form och kanske möta en utvidgad publik", skriver Marit Kapla på Facebook.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.