• idag
  15 juli
  13°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.4 mm
 • torsdag
  16 juli
  23°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  17 juli
  23°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  18 juli
  22°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  19 juli
  22°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Fischer (OR) omvald som partiordförande

Politik
PUBLICERAD:
Jens Fischer fortsätter som partiordförande för Oberoende realister.
Foto: Daniel Olausson
Det blev få förändringar när Oberoende realister hade årsmöte på söndagen.
Jens Fischer omvaldes som såväl partiordförande som partiledare.

De flesta i styrelsen har suttit på sitt första av sina två år, men det blev trots det några förändringar då Peter Brunius och Kattarina Hjern valdes in som ersättare för två personer som avsagt sig sina styrelseuppdrag. Peter Åkerström och Thor Millvik valdes om på två år.

Enligt ett inlägg på partiets facebooksida konstaterade man också att det gångna verksamhetsåret, 2018, varit omvälvande.

“Ett valår där vi gick från ingenting till det största partiet i kommunen, och där vi dessutom intog samtliga ordförandeposter inklusive kommunalrådsposten. Att detta är stort förstår vi inte minst genom den mediala uppmärksamhet som valresultatet medförde”, skriver man och fortsätter med slutklämmen:

“På den korta tid vi verkat inom kommunal politik har vi redan satt avtryck, och några punkter i vårt Framtidsprogram har redan genomförts. Vi ser med tillförsikt fram emot en fortsättning inom kommunal politik. Sist men inte minst känner vi också, att vi verkligen behövs i vår fina kommun”.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.