Molly Sandén - Nio nyanser av beige

Skivor
PUBLICERAD:
Molly Sandén.
Foto: Erik Simander/TT
“Texterna må vara av det mer personliga slaget, men helheten känns mest försiktig och blek då musiken saknar riktig tyngd och känsloladdning.”

Jag beskrev Molly Sandéns förra skiva som spretig. Den här gången är det inte fullt lika spretigt. "Det bästa kanske inte hänt än" består av nio låtar med mer eller mindre talspråkliga titlar och som varierar i längd men är av väldigt likartad karaktär. Så pass att jag tror att det fortfarande är första låten som spelas trots att vi redan är inne på åttonde spåret.

Texterna må vara av det mer personliga slaget, men helheten känns mest försiktig och blek då musiken saknar riktig tyngd och känsloladdning. Jag tar fasta på titeln för att summera Sandéns skivsläpp och musicerande. The best is yet to come, eller va?

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.