• lördag
  11 juli
  17°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  12 juli
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  13 juli
  20°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  14 juli
  21°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Ny VD för BBgruppen

Ekonomi
PUBLICERAD:
Matthias Eriksson är BBgruppens nye vd, han tillträder posten den 1 juni och ersätter Lars Hellström.

Lars Hellström har de senaste två åren arbetat med att strukturera om och förbättra lönsamheten in BBgruppen enligt en första etapp. Verksamheten hade under flera år haft en svag utveckling en utveckling som nu går uppåt. När Mathias Eriksson nu blir företagets nye vd, har den första etappen av förändringarna slutfört och arbetet kommer att fortsätta med att utveckla och stärka BBgruppens position på marknaden.

Matthias Eriksson har tidigare arbetat inom installation och säkerhetsbranschen och ser fram emot att ta nästa steg i koncernens utvecklingsfas.

– BBgruppen har en spännande position på en intressant marknad något som vi ska utnyttja för att leverera ytterligare värden till våra kunder, samarbetspartner och intressenter, säger Matthias Eriksson i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.