• idag
  12 juli
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  13 juli
  20°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  14 juli
  21°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Rekordstort deltagande i MS-golfen

Golf
PUBLICERAD:
Vinnarna Anders Karlsson och Marcus Gull Karlsson tillsammans med arrangören Malin Lindén.
Foto: Privat
Under lördagen spelades tävlingen MS-golfen #ettslagförMS på Sommarro GK.

Det rekordstora startfältet bestod av 88 deltagare. Bäst gick det för vinnarna Anders Karlsson, Billeruds GK och Marcus Gull Karlsson, Karlstad GK. Men ännu viktigare för dagen var att arrangören Malin Lindén fick in totalt cirka 30 000 kronor till förmån för MS-forskningen. På bilden syns Malin Lindén tillsammans med de båda vinnarna.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.