• idag
  26 okt
  10°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  27 okt
  10°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  28 okt
  10°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  29 okt
  10°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  30 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm

Jonas Blixt femma i Texas

Golf
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Jonas Blixt krigade i den absoluta toppen i Charles Schwab Challenge.
Foto: Bob Booth
Jonas Blixt avslutade PGA-tourtävlingen i Fort Worth i Texas med att sänka en femmetersputt för en snygg birdie. Putten blev sista slaget på en fin helg för svensken, som höll i spelet bättre än de flesta ute på banan och avancerade till en slutlig femteplats..

Blixt ledde tävlingen efter två dagars spel, men en svag tredjerunda förstörde i praktiken chanserna till en fjärde PGA-titel. Han lär ändå vara nöjd över resultatet, femteplatsen är svenskens bästa på PGA-touren på över två år.

I stället kunde Kevin Na tämligen enkelt spela hem tävlingen. Amerikanen visade inga nerver och kunde under de sista 18 hålen dryga ut sin ledning från lördagen och till slut vinna med fyra slag före landsmannen Tony Finau. (TT)

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.